№ 239 от 2010-01-09 Автор: Вячеслав
Раздел: Формирующиеся поселения
Регион: Житомирская область
Название: Куліші
Местонахождение: Житомирська обл., Ємільчинський р-н, с.Куліші
Всім привіт!
Ми молода сім'я, Слава та Аня. Ще літом 2009 на ділянці в 0,7га в с.Куліші заклали фундамент для побудови саманного будинку. Звести маємо намір цього року. Проект створили власноруч, дотримуючись енергопасивної теорії. Цієї ж весни засіємо грядки по-Хольцерівськи. Це стане нашим початком спокійного життя на землі і в співдружності з землею. Зараз (зимою) дозаробляємо необхідну суму грошей.
Ландшафт дуже мальовничий. Село велике (сільрада, школа, медпункт, продуктові та продовольчі магазини, діюча ферма, невелика річка, до райцентру 8км). Багато закинутих ділянок, є можливість придбання у господарів за невеликі кошти, але оформлювати всі документи прийдеться самому.
В сусідньому селі - діючий кар'єр, де можна придбати камінь, щебінь та відсів з граніту. Ціни найдешевші.
З глиною для будівництва взагалі проблем немає. За селом є ще й піщані розкопки, копанка білої глини та торф'яники. Водоносний шар на глибині приблизно метри 3-и. Соснові, вільхові та мішані ліси неподалік. Неосяжні луги - рай для бджіл!
Тож наше село - ідеальне місце для втілення мрій!!!
Запршуємо допомогти нам у будівництві однодумців, бажаючих навчитися роботі з саманом або тих, хто має можливість поділитися досвідом. Можливо хтось має зайві будівельні матеріали (ліс, цеглу інше) і готовий поділитися або продати за помірну плату - будемо дуже вдячні. За теплий сезон мусимо встигнути побудувати будинок. Тому лишня пара рук і світла голова не завадять, бо нас тільки двоє...
Наші телефони:
098-8642107, 063-3742176 В'ячеслав